Esküvői előkeszületek

Esküvő a hegyekben | Andreea és Iustin

Romantikus pillanatok a Déli-Kárpátok hegyláncai között

Ha már esküvő a hegyekben, akkor el kell mondanunk, hogy szeretjük azokat a forgatási helyszíneket, melyek nemcsak kicsit rendhagyóbbak, de megvan a maguk szépsége, csendessége is. Az ilyen helyeken az ifjú pár is hamarabb feloldódik, és mivel – általában – nincs külső, zavaró tényező, ezért az egymásra koncentrálás is jobban megy. Andreea és Iustin az ismert bányászvárost, Petrozsényt választotta esküvői helyszínnek, ami a Déli-Kárpátok magas hegyei között terül el. Az itt található Páring-hegység lenyűgöző forgatási helyszínként szolgált nekünk és adott helyszínt a hegyekben szervezett esküvőnek; egyébként ez a Déli – Kárpátok második legmagasabb hegysége Romániában, tele vadregényes szurdokokkal és pompás kilátással.

Erdőben sétáló esküvői pár, esküvő a hegyekben

Jól emlékszünk rá, hogy első megbeszélésünk a párral még skype-on történt, ám már akkor is gyorsan és félszavakból értettük egymást; nagyon könnyű volt az együttműködés velük. Jól összeszokott párost ismertünk meg bennük, hiszen már kilenc éve voltak együtt házasságuk előtt is, így nem nagyon volt olyan dolog, amiben ne értettek volna egyet (vagy legalábbis ne tudtak volna egymással dűlőre jutni).
Stefan Fekete és Dumitru Andra kolozsvári esküvői fotósok készítettek a párról gyönyörű képeket, remek volt ilyen profi kollégákkal együtt dolgozni és ebből a szempontból is remek élmény volt ez az esküvő a hegyekben.

Esküvő a hegyekben és kreatív filmezés

Mivel az esküvő előtt egy nappal hamarabb érkeztünk, ezért volt alkalmunk arra is, hogy alaposabban felmérjük a terepet. Az egész esemény rendkívül egyszerű, ám annál elegánsabb volt. Nem nagyon emlékszünk olyan római katolikus szertartásra az elmúlt időszakunkból, amin ennyire frappáns és találó, néhol még vicces elemekkel is megtűzdelt beszédet mondott volna a pap.

Hotel Rusu esküvői helyszín a hegyekben, Erdély

Az esküvő helyszíne a Rusu Hotel csodaszép sátra volt

A sátor a hotel szomszédságában található, különleges panorámával, különösen a naplementében, így egy csodaszép eleme egy esküvőnek melyet a hegyekben tervez a pár. DJ. Cristian Daniel Rusu lemezlovas klassz mixei jó hangulatot teremtettek, míg két tűzzel és fáklyákkal zsonglőrködő művész produkciója is elkápráztatatta a násznépet és zárta az esküvőt a hegyekben.

Esküvői tűztánc show