Esküvői videó meghívó Playa Luna

Esküvői videó meghívó | Zsófi és Barni

Esküvői videó meghívó Budapesten és Pápán

Zsófi és Barni Budapesten találkozott, holott közös volt már régebb is ismeretségi körük, ám az élet valahogy mégis mindig úgy hozta, hogy sokáig elkerülték egymást, így szinte adta magát az esküvői videó meghívó helyszíne, az-az Budapest és a jövendőbeli esküvő helyszíne, Pápa. Zsófi szatmárnémeti születésű, míg Barni Székelyföldről származik. Jelenleg Münchenben élnek, hiszen mindkettejüket oda köti a munka: Zsófi rezidens orvosként dolgozik, míg Barni marketingesként építi karrierjét. Hosszú utat jártak be közös életük elkezdéséig, hiszen sokáig éltek távkapcsolatban, ami egyáltalán nem gyengítette, sokkal inkább erősítette szerelmüket. 
Mindig próbálták lehetőségeikhez mérten kihozni a legtöbbet a távkapcsolatból: éveken át Marosvásárhely – Budapest – Svájc – Németország útvonalak között ingáztak, hogy minél több időt tölthessenek együtt, majd 2017-től végre sikerült összeköltözniük Münchenben.

A save the date film, vagyis az esküvői videó meghívó forgatása alatt próbáltunk ezekből a helyszínekből belefűzni a videóba, így a felvételek részben Budapesten, részben pedig az esküvői helyszínül válaszott Playa Luna környezetében készültek. A meglepetés lánykérés 2016 novemberében a Maldív Szigeteken történt, amit most, június 16-án pecsételnek meg egy rendhagyó helyszínen zajló esküvővel, szeretteik körében, Pápától néhány kilométerre Mátyusháza Pusztán.

Esküvői videó meghívó Pápán

Playa Luna – Save the date kisfilm helyszíne

A Playa Luna egy húsz hektárnyi magánbirtokon elterülő különleges rendezvényhelyszín, ahol Zsófi és Barni örök hűséget fogad alig három héten belül egymásnak. A hely óriási bambusz erdeivel, egzotikus pálmáival, fürdésre is alkalmas tavaival, homokos strandjával a dél-amerikai tengerpartokat idézi, ahová nem hatol be a város zaja és kicsit olyan mintha itt megállt volna az idő. Mivel mindketten más-más városban születtek és nagyon sok helyen is éltek már, ezért esküvőjükre szerettek volna valami rendhagyóbb helyszínt választani, ami nemcsak számukra, de vendégeik számára is igazi különleges élményt ígér. Az esküvői meghívó videó pedig egyben egy kis betekintést és ízelitőt is ad a hely meseszép környezetéből.

Az ifjú pár szerencsés helyszínválasztásának köszönhetően, a Playa Luna a vendégek kényelméről is gondoskodik: egymástól elkülönített lakóépületek adnak szállást a meghívottaknak. A Waldorf-Catering, Magyarország vezető catering szolgáltatója biztosítja majd az esküvő ínycsiklandó falatjait, amelyeket szintén a magas minőség és exkluzivitás jellemez (természetesen a pár külön kérésére, hiszen lehet itt hagyományos ételeket is enni).






 Mi már alig várjuk, hogy ezen a csodás helyszínen filmezhessünk Zsófival és Barnival esküvőjén. 🙂