Bride and groom during their first dance at Simfonia, Esedra in Satu Mare

Sonia és Tamás | Őszi esküvő a szatmári Esedra Étteremnél

Annak ellenére, hogy Sonia és Tamás esküvője igazán klasszikus módon zajlott, az éjszaka pörgősre sikeredett, hiszen a táncparkett folyton tele volt.
Az ifjú pár ortodox hagyományok szerint mondta ki a boldogító igent, majd a templomi szertartás után, Szatmár egyik legkedveltebb és legmodernebb rendezvényhelyszínére, az Esedra Étterem Simfónia termébe várták családtagjaikat, barátaikat.

Természetesen a nyitótánc itt sem maradhatott el; az esküvői összejövetelek kedvenc mozzanata ez, amikor is minden szem az ifjú házaspárra szegeződik.
A szerelemesek egy napsütötte októberi napot választottak frigyük megköttetéséül bizonyítván azt, hogy nemcsak nyáron, hanem az év bármely napjára lehet esküvőt tartani. Persze valójában egy kis szerencse kérdése is, hogy az időjárás menyire tart velünk, ám Soniának és Tamásnak még ez is kedvezett, hiszen tiszta égbolt és napsütés várt rájuk életük legkülönlegesebb napján.

Az XXL Band húzta a talpalávalót

Az egész éjszakán át tartó mulatságon a megye legjobb feldolgozásokat is játszó zenekara, az XXL Band zenélt, a jó hangulatot pedig ínycsiklandó és mutatós koktélok is fokozták. A rendezvényhelyszínen a vendégek finomabbnál finomabb ételeket fogyaszthattak, míg a teremben felállított édességbárok az édesszájúakat kényeztették.

Wedding venue in Satu Mare, Simfonia ballroom, Esedra restaurant

A vörös rózsacsokor az igazi szerelem jelképe

Érdekességképp megjegyeznénk, hogy Sonia a klasszikusabbnak számító, pasztell vagy fehér árnyalatú virágok helyett, mennyasszonyi csokrába vörös rózsákat választott.

Bride getting ready, being helped by her mother

Nem mindegyik rózsának olyan egyértelmű a jelentése, mint ennek, hiszen ez egy olyan régi klasszikus jelkép, amely a legismertebb szimbóluma az igazi szerelemnek. Úgy tartják, hogy minél sötétebb a rózsa színe, annál nagyobb a szenvedély és a szeretet…