Eküvői filmjeink stílusa

Talán egyik legfontosabb eleme az esküvői filmeknek az, hogy autentikusan adják vissza a nap atmoszféráját, így technikánk bizonyos szinten az adott esemény egyéni körülményeihez igazitjuk. Végsősoron az eseményt követő, időtálló emlékek a gyürűk, az eseményen készült fényképek illeltve az esküvői film. Ebből kifolyólag az esküvői film egy fontos szerepet tölt be a legfontosabb pillanatok újraélésében az emlékezés örömét nyújtva a visszajátszások alkalmaával. Látásmódunk szerint pedig ennek az anyagnak kreatívnak és dinamikusnak kell lennie. A küvetkezőkben pár videót tekinthetsz meg, különböző eseményekről és régiókból:

Görög esküvő emlékalbum

Oana & Tassos

Outdoor wedding – Thessaloniki, Greece

Esküvő a Bélapátfalvai Ciszterci Apátságban

Zsófi & Laca

Bükk-vidék – Magyarország

Bride and groom holding hands, wedding day in Constanta, Black Sea coast

Raluca & Adrian

Costal wedding – Mamaia, Black Sea

Bride and groom during ceremony - Couple holding candles at a wedding in Hungary

Martina & Roland

Vintage wedding – Budapest, Hungary

Eljegyzés Máltán - Valletta

Jennifer & Pierre

Save the Date – Valletta, Malta

Fehervarcsurgo Karolyi Castle - Aerial view from drone

Krisztina & Gergely

Castle wedding near Lake Balaton, Hungary

Save the date videó Pápán

Zsófi & Barni

Save the Dare, Pápa és Budapest

Imola & József

Szatmárnémeti, Erdély

Groom looking at his bride while walking in the forest - Carpathian Mountains

Andreea & Iustin

Carpathian Mountains, Transylvania

Munkamenetünk

Kiemelten fontosank tartjuk a diszkért jelentléte az esküvő minden momentuma esetében. Úgy véljük így könnyebben tudunk lencsevégre kapni őszinte mosolyokat és spontán rekaciókat.

Az esküvők egyedisége több módon reflektálódhat esküvői filmjeinkben. A legmarkánsabb vonásokat azonban a helyszín és a stílus jegyei fogják meghatározni. Egy esküvő sátorban, távoli környezetben szervezett eskövő kalandos hangulatot kölcsönöz, míg egy tengerparti vagy tóparti exclúziv esküvői terem eleganciát fog tükrözni. Átfogo nézőpontok rögzítése céljából további technikákat is alkalmazunk. Ezek között van jelen például a légifelvételek készitese, melyek egy egyedi perspektívából mutatják az esemenyt, illetve a lassitott képsorok melyek különleges nézőpontból mutatnak meg akár szokványos mozzanatokat is.

Utazás és külföldi esküvői helyszínek

Gyakran előfordul, hogy a párok egy esemény utánni kreatív filmezést szeretnének, mely távol áll időben is és helyszínileg is az esküvő nyüzsgésétől. Erre az opcióra egy jó ok az is, hogy így csak és kizárólag a párra tudunk mi is koncentrálni. Továbbá lehetéségünk van arra, hogy flexibilisen válasszunk időpontot vagy helyszínt, ez pedig szinte mindig a nyugodt atmosférát garantálja.

Külföldi esküvőkre történő kiutazás azt feltételezi, hogy bőröndünk mindig utra készen áll. Számos helyszínre utaztunk már esküvőket filmezni, többet között Párizs, Erdély vagy Görögország, csak hogy párat említsünk, így rendkívül különböző eseményeken volt szerencsénk résztvenni és különböző kultúrákba nyerhettünk betekintést. Ez az egyik fő hajtóerő a folytonos inspiráció és motiváció mögött és ez az ami segít fejlődnünk úgy személyes szinten mint szakmailag is. Ha filmjeinket tekintve, úgy látod, hogy mi vagyunk a megfelelő választás, türelmetlenül várjuk, hogy többet is megtudjunk tervezett esküvőtökről.

Instagram

divider